Velkommen

Denne bloggen har blitt til fordi jeg har lovet ut å sende venner en ny oppskrift hver uke. Fant ut at da kunne jeg like gjerne legge det på nettet, så ble det enklere både å sende oppskIMG_2199riftene ut, og å systematisere og arkivere. Og skulle noen andre også fatte interesse så hadde det selvsagt vært hyggelig.

Planen er altså at det skal komme inn nye oppskrifter jevnt og trutt. Hvis du liker matbloggen på facebook, får du beskjed der når det kommer noe nytt.

I en blogg får dere jo også mulighet til å kommentere, det håper jeg kjente og ukjente gjør! Jeg er under opplæring og tåler det meste….

Oppbundet indrefilet
Oppbundet indrefilet

Ambisjonsnivået er å fortsette å ha matglede gjennom å lage mat for familie og venner og å bli bedre kjent med ulike råvarer. Jeg velger ofte det enkle og må ikke kjøre gourmet-løpet, men besøker gjerne gode restauranter for å få opplevelser. Inspireres både i inn- og utland.

Jeg gjør sikkert mange åpenbare brølere som får gourmetkokker til å krympe seg, men så lenge folk rundt meg liker det jeg steller til, så står jeg bare på!

Takk til Halvor som har hjulpet meg med å realisere sida!

Én tanke om “Velkommen”

  1. Dette var bloggen sin det! Følte nesten at jeg var tilstede på kjøkkenet på Berkåk. Gleder meg til nye oppdateringer! Hilsen niese som ser frem til å berike studentmenyen med onkeloppskrifter

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s